Aktuellt

Här hittar du aktuell information om Kontorscenter som nyheter, blogginlägg, information om evenemang där vi deltar samt inspiration.

Kontakta oss

KAMPANJ - HEMMAKONTOR

Att arbeta hemifrån har blivit det nya normala. Som arbetsgivare har du ansvar för att dina medarbetare har en både funktionell, säker och ergonomisk hemarbetsplats. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och dina medarbetare.

Läs mer   

Tobias Franklin ny VD på Kontorscenter

Från och med den 14 september är Tobias Franklin ny VD på Kontorscenter. Han var tidigare vice vd i företaget och efterträder Nils Olof Franklin. Nils Olof som grundade företaget 1982 blir kvar som ägare och styrelseordförande.

Läs mer   

Välkomna Daniel och Lina

Daniel Carlsson och Lina Lundqvist är nya kundansvariga möbel- och interiörsäljare på Kontorscenter. Daniel kommer närmast från tjänsten som marknad- och eventansvarig på Sandvikens IF fotboll och Lina från tjänsten som butiksansvarig på Gina Tricot i Hudiksvall.

Läs mer   

IT och arbetsmiljö

Vår arbetsmiljö har blivit både en hygienfaktor och ickefråga för att vi ska trivas och må bra på jobbet. Fokus ligger oftast på möbler, inredning och belysning, men hur är det med vår IT arbetsmiljö?

Läs mer