#Nyheter

Vi inleder samarbete med Internetport

Vi inleder samarbete med Internetport

Vi är glada att informera att Kontorscenter och Internetport inleder ett samarbete där Internetport kommer hantera IT driften för Kontorscenters kunder.

”Kontorscenter har alltid haft och kommer ha som mål att leverera högsta kvalitet och service till våra kunder och vill fortsätta vara en helhetsleverantör av möbler, inredning, skrivare och IT. Den här lösningen är ett naturligt steg där vi kan fokusera på försäljningen av skrivare och kontorsmöbler och där en samarbetspartner som Internetport med sin breda kompetens kan stärka vårt IT erbjudande”, säger Nils Olof Franklin, VD för Kontorscenter.

Internetport är 23 anställda och har med kontor i både Gävle och Hudiksvall möjlighet att finnas representerade i hela Gävleborg. 

”Detta är ett väldigt viktigt steg i Internetports framtidsplan. Samarbetet med Kontorscenter passar som handen i handsken där vi kompletterar varandra på ett exemplariskt sätt”, säger Tomas Gerhardsson, VD på Internetport.

 Internetport är en fullservicepartner som tillhandahåller tjänster för såväl företag som privatpersoner inom bredband, telefoni och IT. De erbjuder allt från avancerade helhetslösningar inom IT till enkla färdigpaketerade tjänster. Exempel på lösningar vi tillhandahåller är systemförvaltning, IT-drift, outsourcing, support, IT-konsulttjänster, dedikerade servrar och VPS servrar.

 Internetport kommer även att ta över Airfiber. Internetport är redan idag leverantör av internet i den fiber som används för Airfiber vilket gör att övertagandet blir en naturlig del i Internetports utbud av internet-tjänster.

Tillbaka

dela