#Nyheter

Välkomna Daniel och Lina

Välkomna Daniel och Lina

Daniel Carlsson och Lina Lundqvist är nya kundansvariga möbel- och interiörsäljare på Kontorscenter. Daniel jobbade senast med marknad och events på Sandvikens IF fotboll och Lina kommer senast från tjänsten som butiksansvarig på Gina Tricot i Hudiksvall.

Daniel Carlsson började på Kontorscenter den 28 september och Lina den 8 oktober. De kommer båda att arbeta som kundansvariga säljare på enheten Interiör med ansvar att sälja möbler och inredning, utveckla kundsamarbeten och bygga långa affärsrelationer.

- Att börja jobba på Kontorscenter är som att komma in i en härlig familj där alla jobbar för varandra. Det känns spännande att få möjligheten att utvecklas tillsammans med de andra duktiga medarbetarna, säger Daniel.

Daniel kommer att utgå från kontoret i Gävle och Lina från kontoret i Hudiksvall. Båda kommer dock arbeta med kunder över hela regionen.

- Detta är en helt ny bransch för mig. Jag ser fram mot att lära mig allt om vårt breda sortiment, skapa nya kontakter och etablera ett nätverk av egna kunder. Det känns otroligt spännande, säger Lina.

Tillbaka

dela