#Nyheter

Vi har vässat våra kunskaper!

Vi har vässat våra kunskaper!

För oss på Kontorscenter är kunden vår viktigaste partner. Och just därför strävar vi hela tiden efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse och service.

Under sex dagar i november och december har våra tekniker genomgått en utbildning i Uniflow hos Canon Sverige i Solna.

Uniflow är Canons system för säker dokumenthantering. Här får du som kund ett system som både förenklar din vardag och samtidigt säkerställer säkerhet och kontroll vid både utskrifter och scanning. 

Varför tycker vi då att det här är så viktigt?

För oss säkerhet i skrivaren lika viktigt som att låsa dörren när man går hemifrån. Man låser sin telefon och dator för att ingen ska få tillgång till känslig information. Kontorets skrivare är ofta helt olåsta och väldigt många missar, eller vet helt enkelt inte att skrivaren är en portal för dataintrång där en duktig hacker relativt enkelt kan hacka sig långt in i ett företags känsliga information. Majoriteten av skrivarna som finns på marknaden idag har wifi för att underlätta för användarna att skriva ut via mobil eller laptop i konferensrummet. Här kan hackern ta sig in i nätverket då wifi ofta har en räckvidd som sträcker sig utanför företagets lokaler.

Med Uniflow säkrar du skrivaren och förhindrar åtkomst för obehöriga. Användarna låser enkelt upp skrivaren med en personlig kod, passerkort, bankkort eller en smart klocka för att komma åt sina utskrifter eller skanna dokument. Med Follow Me Print skriver du ut på valfri skrivare i nätverket eller skannar dokument direkt till mapp i Microsoft Onedrive eller Google drive. 

Men, tänker du när du läser det här. Det här kostar väl både skjortan och byxorna som passar till skjortan. Svaret är att vi erbjuder Uniflow Online Express helt kostnadsfritt!

Här får du en lösning som gör att du tar bort risken för dataintrång via skrivaren. 

 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att höja säkerheten med Uniflow. 

Tillbaka

Kontakta oss

Lars Forss

Kundansvarig Säljare

070-601 95 50

E-post

Jens Alftin

Kundansvarig säljare

076-880 00 37

E-post

Mattias Lidbom

Kundansvarig säljare

070-672 08 25

E-post

dela