Kontorscenter K W Space 512x512
Sök

Emma Agenstam , Projektledare, Humana

”Att vi har haft ett nära samarbete i snart 6 år, är ju inte bara en slump. Ni är ett proffsigt företag, som tar mig som kund på stort allvar och ger en otroligt bra service”.

Ni är snabba i er kommunikation och ni kan hjälpa oss med både färgval och produkter när vi inte har egna förslag. Från början var tanken att vi skulle köpa möbler lokalt, då ni kom in i bilden när vi öppnade vårt första boende i Gävle för drygt 5 år sedan. Men sen dess tänkte vi om och gick hellre på en kundrelation som ni värnat så fint, och med det fått leverera möbler till alla våra boenden i Sverige.

Då ni är med i tidigt stadie utav våra upphandlingsfaser, så är er input och bollplank superviktigt, ni vet vad som fungerar i våra olika miljöer, och har koll på nyheter och vad som fungerat bra och mindre bra i andra projekt. Jag som kund känner att vi jobbar mot samma mål, både var det gäller produkter men också budget för att kunna uppnå den känslan vi önskar iom våra projekt.

Jag vill definitivt jobba med er igen. Efter att ha haft en supertuff vår i positiv anda, tillsammans med er i att öppna fem st äldreboende, där ni levererat från början till slut, god service, montering och glada tillrop. Jag hade aldrig klarat mig utan er närvaro i projekten, och det gemensamma målet, att få en ännu nöjdare slutkund som är våra enheter”.

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.