Förskola & Skola

Kontorscenter har tilldelats ramavtal för förskole- och skolinredning med Adda Inköpscentral (fd SKL) innefattande samtliga Sveriges 290 kommuner. Det är väldigt få företag i Sverige som har denna tilldelning på grund av dess höga kvalitetskrav som förutsätts både på oss som företag samt på de produkter vi erbjuder i vårt sortiment. 

I skolan och förskola är den plats förutom hemmet där barnen spenderar mest tid. Miljön barn vistas i påverkar deras inlärning, så det är därför extra viktigt för oss att erbjuda ett utbud av produkter som möjliggör en skolmiljö som reflekterar barnens behov.

Vi jobbar aktivt för att produkterna vi säljer ska vara certifierade enligt Svanen, Möbelfakta och Giftfri förskola. Vi tar hänsyn till säkerhet och miljö och ser till att all tillverkning sker rättvist, ända ner på detaljnivå.

Nedan hittar du produkter avsedda att förbättra arbetsmiljön i skolan. Det finns allt inom höj- och sänkbara elevbord, olika aktiva taburetter, sadelstolar, elevstolar m.m. för användning inom skolans verksamheter. Här finns även produkter för en aktiv skolmiljö.