Du visar för närvarande Frida Engberg – Säljare

Frida Engberg – Säljare

”Frihet under ansvar och variationen i yrkesrollen passar mig perfekt”

Frida Engberg

Frida Engberg har erfarenhet från flera olika yrken och branscher. Hon har arbetat Inom äldrevården, som arrestvakt inom polisen, i butik och som mäklarassistent. Hon har även drivit eget företag som frisör och nagelteknolog. Sedan i våras jobbar hon som säljare på Kontorscenter och trivs jättebra med såväl kunder och kollegor som arbetsuppgifter.

Frida är född och uppvuxen i Bergsjö i Hälsingland. Sedan några år bor hon med sin familj i Gävle. Hon blev tipsad om tjänsten som säljare av sin bästa vän som jobbar på kontoret i Hudiksvall.

– Jag är så glad att jag tog chansen och sökte. På Kontorscenter arbetar vi med frihet under ansvar och i team kring kunderna och det passar mig utmärkt. Jobbet är varierande och lärorikt och ingen dag är den andra lik. Det trivs jag också med, det får inte bli för enformigt, då tröttnar jag, säger Frida.

I rollen som säljare på Kontorscenter arbetar Frida med både befintliga och nya kunder i Gästrikland, Hälsingland och Uppland. Hon utgår från kontoret i Gävle tre dagar i veckan och från Hudiksvall två dagar. Hon är ute på kundbesök, lyssnar av kundens behov, tar fram förslag på inredningslösningar och möbler och assisterar övriga i teamet kring kund.

– Jag är inblandad i det mesta kring våra kunder. Allt från att sitta på möten och planera inredningslösningar och möbler till ett stort kontor till att beställa möbler och vara ute hos kund och mäta för att kunna sätta upp gardiner. Det är väldigt prestigelöst, alla hjälper till för att lösa kundernas behov, oavsett vilken roll man har i företaget. Det trivs jag med, säger Frida.

När Frida inte jobbar umgås hon helst med familj och vänner. Hon försöker åka hem till Hälsingland så ofta hon kan då hon har stora delar av sin familj kvar där. Hon tycker om idrott och har spelat fotboll och hållit på med hästar hela sitt liv. I dag går dock den mesta lediga tiden till familjens två små barn, radhuset och trädgården. 

Faktaruta:
Namn: Frida Engberg
Bor: Gävle
Intressen: Umgås med familj och vänner, pyssla i radhuset och trädgården.