You are currently viewing Furuviks Havshotell

Furuviks Havshotell

Kundens behov
Med havet som närmaste granne ligger Furuvik Havskrog. Ett stenkast därifrån ligger nöjesparken Furuvik med djurpark, tivoli, bad och konserter. Furuviksparken byggde inför säsong 2018 ett nytt hotell, Furuvik Havshotell med 28st 4-bäddsrum. Hotellet invigdes inför sommarsäsongen 2018 och fokuserar framförallt på barnfamiljer och konferensgäster. Arkitektfirman m3A anlitades och tog fram underlag för inredning och materialval. Efter genomförd upphandling blev Kontorscenter utvald leverantör. 

Vår lösning
Kontorscenter upphandlade inredning, textilier och belysning samt planerade och skötte leverans, montering och möblering.

Resultat
Vi på Kontorscenter har fått en ny nöjd kund och samarbetspartner. Självklart är vi är glada över att ha fått vara en del av projektet och ser fram emot fortsatt samarbete. Gävle har fått ett nytt, fräscht, familjärt hotell med havet som närmsta granne.

”Kontorscenter har hela tiden varit väldigt lyhörda för våra behov och önskemål. Snabba återkopplingar och har en hög servicenivå – vi är väldigt nöjda med samarbetet.”

Nina Tano, VD