Kontorscenter K W Space 512x512
Sök
Humana Vard Omsorg Sallskapsrum Gront Kontorscenter

Humana

Kundens behov
När Humana, ett av Nordens ledande omsorgsföretag, byggde sitt första äldreboende i Gävle ville man skapa ett boende med en varm, välkomnande och hemlik miljö med fokus på innovation och teknik inom både hjälpmedel, ljussättning och inredning. Designkontoret Ljusrum fick i uppdrag att göra ett förslag på färgsättning, inredning och ljussättning till lokalerna. Vårt breda produktsortiment tilltalade Humana. Andra faktorer som spelade in var vår lokala närvaro och vårt personliga engagemang.

Vår lösning
Kontorscenter ansvarade för upphandling och levererans av möbler och inredning samt projektledning, planering och samordning av inflyttningen. Tillsammans med Ljusrum och Humana anpassade vi den önskade lösningen så att inredningen uppfyller de funktionskrav som ställs på en vård- och omsorgsmiljö. Projektledaren tog också ansvar för samordningen av underleverantörer och planerade för hur och när leverans skulle ske. Kontorscenter ansvarade även för montering, möblering och bortforsling av allt emballage.

Resultat
Kunden kunde under hela projektet fokusera på sin kärnverksamhet och därefter flytta in i helt färdigställda lokaler enligt överenskommen tidsplan och budget. 

Detta uppdrag var starten på Kontorscenters samarbete med Humana. Sedan dess har vi fått förtroendet att leverera möbler och inredning samt projektleda och samordna inflyttningar på ytterligare fem av Humanas äldreboenden och tio LSS-boenden runt om i Sverige.

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.