Kontorscenter K W Space 512x512
Sök
Jessica A 1

Jessica Åhs – Försäljningschef

”Vi utvecklas och växer tillsammans med våra kunder”” 

Jessica Åhs

Hennes första jobb på Kontorscenter var ett vikariat inom ekonomi och administration. Hon insåg dock snart att administration inte var för henne. Hon ville hellre vara ute, träffa kunder och jobba med försäljning. Så blev det också. I år har Jessica Åhs varit på Kontorscenter i 26 år. De senaste 20 åren som försäljningschef. Ett jobb som passar henne som hand i handske.

Jessica började sin anställning på Kontorscenter direkt efter civilekonomexamen från Högskolan i Gävle. Till en början jobbade hon med ekonomi och administration men rätt snart kom hon in på försäljning. Hösten 1997 skulle Kontorscenter öppna ett nytt kontor i Gävle. Jessica fick uppdraget att tillsammans med några medarbetare bygga upp verksamheten från grunden. Under de åren etablerade Jessica många nya kundrelationer. Kunder hon har kvar än idag. 

– I Hudiksvall sålde vi mest kontorsmaskiner vid den här tiden, men i Gävle fokuserade vi på möbler och inredning. I och med etableringen där tog möbelförsäljningen fart på allvar och idag är det vårt fokusområde. Det känns roligt, berättar Jessica.

År 2000 fick Jessica erbjudandet och tackade ja till att bli försäljningschef på Kontorscenter. I den rollen har hon bland annat ansvar för företagets försäljning, samtliga kund- och leverantörsavtal samt att löpande utveckla verksamheten efter marknadens och kundernas behov.

– Jag är väldigt operativ i min roll och involverad i många av våra större kunduppdrag, säger Jessica. Jag trivs som bäst när jag får ha daglig kontakt med våra kunder och får vara med där det händer.

Kontorscenter har genomgått en stor förändring under de år Jessica arbetat på företaget. Från början låg fokus på försäljning och installation av kontorsmaskiner. Därefter utökades verksamheten successivt till att omfatta även IT, konferenslösningar samt möbler och inredning. Idag har företaget sålt printverksamheten, erbjuder IT-lösningar via en samarbetspartner och fokuserar helt på möbler och inredning.

– Den största skillnaden med företaget idag jämfört med tio år sedan, är att vi har betydligt större kundprojekt och en större geografisk spridning i landet. Det innebär en annan typ av utmaning och en komplexitet i leveransen. Det gillar jag, säger Jessica.

Det märks tydligt att Jessica trivs på jobbet och med sina kollegor. Hon tycker om storleken på företaget, de korta beslutsvägarna, friheten att påverka sitt eget arbete och stödet hon får för det arbete hon gör. Att bygga långsiktiga relationer med kunder och leverantörer tycker hon är det bästa med jobbet. Hon ägnar mycket tid åt att lära känna sina kunder, deras behov och verksamheter och lär sig på så sätt nya saker hela tiden. Det hade aldrig varit möjligt utan den uppbackning hon får ifrån teamet på Kontorscenter.

– Trots att jag jobbat på samma företag i över 25 år blir det sällan långtråkigt. Vi utvecklas hela tiden som både företag och individer och växer tillsammans med våra kunder. Vi har gjort en imponerande resa så här långt och jag är så otroligt glad och stolt över att få göra den tillsammans med mina fantastiska kollegor.

Faktaruta:
Namn: Jessica Åhs
Bor: Hudiksvall
Intressen: Resor, upplevelser och att följa med på barnens idrottsaktiviteter

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.