Kontorscenter K W Space 512x512
Sök
Karin N 1

Karin Nordström – Ekonomiansvarig

”Nu får jag fokusera på ett företag och dessutom lära mig nya saker”

Karin Nordström

Karin Nordström är ekonomiansvarig på Kontorscenter sedan i juni 2021. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom området efter att ha arbetat som redovisningskonsult under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Från att dagligen ha arbetat med flera företag i olika branscher är det nu fullt fokus på ett företag. Något Karin ser som en spännande utmaning.

Det är en erfaren redovisningskonsult som tagit över ansvaret för ekonomin på Kontorscenter i Hudiksvall. Karin har jobbat på tre olika redovisningsbyråer i Hudiksvall genom åren.

– Det känns lite vemodigt att släppa rådgivarrollen och relationen till alla de kunder jag byggt upp under alla år, men samtidigt är det både spännande och utvecklande att prova något nytt. Det känns helt rätt och väldigt roligt, säger Karin.

Tyngdpunkten för Karin kommer även fortsatt att vara redovisning, löner och årsbokslut. Förutom det kommer hon att jobba med projektuppföljning och som administrativt stöd på företaget. Det är samma datum och deadlines som gäller även framöver, men tempot tror hon kommer att bli lite lugnare då hon enbart har ett företag att ansvara för.

– Den första tiden har jag ägnat åt att lära mig företaget. Det är mycket nytt att sätta sig in i. Bland annat ska jag arbeta med projektuppföljning tillsammans med säljarna för att säkerställa att de projekt vi driver är lönsamma. Det har jag inte gjort så mycket tidigare, så det blir kul, säger Karin. 

Karin hoppas kunna bidra med sin erfarenhet och kunskaper inom redovisningsområdet till Kontorscenter. Hon tycker om att arbeta med siffror. är noggrann och trivs när det är ordning och reda. Att hjälpa till att hitta lösningar på dagliga frågor som dyker upp, stora som små, tycker hon är roligt.

– Det är tillfredställande att ingå i ett sammanhang där man känner att man behövs och har rätt erfarenhet. Kontorscenter känns som ett spännande företag med fina produkter och omväxlande arbetsuppgifter. Jag har fått ett väldigt fint mottagande. Det är en glad och trivsam arbetsplats med trevliga kollegor vilket jag uppskattar väldigt mycket, säger Karin.

Karin bor någon mil utanför Hudiksvall i Hälsingland. När hon inte jobbar tycker hon om att läsa böcker och att vara i sommarstugan ute vid havet. Vintertid åker hon gärna skidor, både på längden och tvären. Att vara ute i naturen, oavsett årstid, är något som Karin tycker om.

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.