Karriär

Drömmer du om ett arbete där du får vara med och göra verklighet av någons drömmar? I så fall kan Kontorscenter vara arbetsplatsen du söker. Hos oss får du vara med i processen att skapa unika miljöer enligt våra kunders behov.

Att jobba hos oss

Medarbetarna på Kontorscenter är ett dynamiskt och drivet gäng som alla jobbar för våra kunders bästa. På våra kontor i Hudiksvall, Gävle och Söderhamn finns en skön mix av projektledare, inredningsdesigners, säljare och montörer med olika kompetenser och personligheter. Den gemensamma nämnaren för alla medarbetare är viljan att göra sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Våra ledord är service, trygghet och flexibilitet.

Vårt erbjudande

Kontorscenter erbjuder allt från försäljning av enstaka möbler till kompletta helhetslösningar. Till oss är du välkommen oavsett hur stort eller litet behov du har. Vi kan hjälpa till med det mesta! Förutom försäljning av möbler, konferenslösningar, datorer, skärmar, skrivare och IT-stöd erbjuder vi tjänster i form av behovsanalys, design, projektledning, leverans, montering, support och finansiering. Allt för att underlätta för dig som kund.

Medarbetarporträtt

Möbelmontör/Projektledare

Peter Blomqvist

Peter Blomqvist är möbelmontör/projektledare och ansvarig för den uppdaterade tjänsten Flytt & Montering på Kontorscenter. Han utgår från kontoret i Gävle när han levererar och monterar möbler, inredning och belysning till kunder runt om i länet. Peter har varit på Kontorscenter i snart två år och trivs väldigt bra. Kontakten med kunderna är bäst av allt!

Kundansvarig säljare Interiör

Marie Nording

Marie Nording har arbetat större delen av sitt vuxna liv på Kontorscenter. I år är det 26 år sedan hon klev in på kontoret på Bankgränd 3 i Hudiksvall för första gången. Ett beslut hon inte ångrat.

Ekonomiassistent/Back-office

Linda Klarin

Linda Klarin trivs när det är mycket att göra på jobbet och att ingen dag är den andra lik. Det har hon stor nytta av i sitt arbete som ekonomiassistent och back-office på Kontorscenter.

Ekonomiansvarig

Veronika Arborén

Veronika Arborén har arbetat med administration, bokföring och löner i hela sitt yrkesverksamma liv och trivs väldigt bra, både med ansvaret och arbetsuppgifterna.

Försäljningschef

Jessica Åhs

I år har Jessica Åhs varit på Kontorscenter i 26 år. De senaste 20 åren som försäljningschef. Ett jobb som passar henne som hand i handske.

Säljare

Frida Engberg

Sedan i våras jobbar Frida Engberg som säljare på Kontorscenter och trivs jättebra med såväl kunder och kollegor som arbetsuppgifter.

Ekonomiansvarig

Karin Nordström

Karin Nordström är ekonomiansvarig på Kontorscenter sedan i juni 2021. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom området efter att ha arbetat som redovisningskonsult under större delen av sitt yrkesverksamma liv.