Karriär

Drömmer du om ett arbete där du får vara med och göra verklighet av någons drömmar? I så fall kan Kontorscenter vara arbetsplatsen du söker. Hos oss får du vara med i processen att skapa unika miljöer enligt våra kunders behov.

Att jobba hos oss

Medarbetarna på Kontorscenter är ett dynamiskt och drivet gäng som alla jobbar för våra kunders bästa. På våra kontor i Hudiksvall, Gävle, Söderhamn och Bollnäs finns en skön mix av projektledare, inredningsdesigners, säljare, IT-tekniker och montörer med olika kompetenser och personligheter. Den gemensamma nämnaren för alla medarbetare är viljan att göra sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Våra ledord är service, trygghet och flexibilitet.

Vårt erbjudande

Kontorscenter erbjuder allt från försäljning av enstaka möbler till kompletta helhetslösningar. Till oss är du välkommen oavsett hur stort eller litet behov du har. Vi kan hjälpa till med det mesta! Förutom försäljning av möbler, konferenslösningar, datorer, skärmar, skrivare och IT-stöd erbjuder vi tjänster i form av behovsanalys, design, projektledning, leverans, montering, support och finansiering. Allt för att underlätta för dig som kund.