Kontorscenter K W Space 512x512
Sök

Konferens & Utbildning

Konferens & Utbildning

Hos oss finner du ett brett och kvalitativt utbud av konferensmöbler.

Ett konferensrum eller utbildningssal är så mycket mer än bara ett rum att mötas i. Det är den perfekta platsen ämnad för att kollegor, gäster och kunder ska hålla inspirerande sammankomster.

Satsa på en inspirerande, funktionell och stilren design för konferens och utbildning. Det ska vara en inredning som passar in på övrig kontorsinredning och samtidigt spegla verksamhetens identitet.

Vill du skapa en varm, välkomnande känsla i mötesrummet så satsa på färger med en varmare temperatur. Vill du att mötesrummet ska upplevas större och ha en sval känsla är det en kall kulör du ska satsa på. Om mötesrummet är stort kan du med fördel välja ovala eller runda bord som blir rummets mittpunkt, annars är rektangulära bord ett lika klassiskt som elegant val. Större rum drar också nytta av kopplingsbara bord, så att bordsytan kan byggas ut eller minskas vid behov. Välj mellan stationära mötesbord eller bord med eluttag i skivan för smidig uppkoppling vid digitala konferenser och möten på distans. Välj stolar som är sköna att sitta i under långa konferenser och workshops, till exempel stolar med snurrstativ, armstöd och justerbart ryggstöd. Andra bra saker att inreda med är projektorduk och whiteboardtavla samt förvaring för block och pennor.

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.