Kontorscenter K W Space 512x512
Sök
Kontorscenter Canon Print

Kontorcenter säljer printverksamheten till EPEK

Kontorscenter i Hudiksvall AB har sålt sin verksamhet inom Print/Dokumenthantering till EPEK AB. Anledningen är att Kontorscenter vill renodla sin verksamhet, fokusera på möbler och inredning samt utveckla tjänster kopplat till dem. Affären genomfördes den 4 januari 2021.

Kontorscenter har haft en stark utveckling inom möbel, inredning, flytt- och monteringstjänster och potentialen framåt är stor. Försäljningen av Print/Dokumenthanteringsverksamheten ger möjlighet för företaget att accelerera tillväxten inom dessa områden.

Både Kontorscenter och EPEK är bolag med lång historia, fast förankring, lokal närvaro och starkt lokalt engagemang i Gävleborgs län. Företagen kommer att inleda ett nära samarbete för att tillsammans kunna erbjuda bästa möjliga lösningar till företagare i regionen. EPEK kommer att stå för den digitala tekniken och Kontorscenter för möbler, inredning, arbetsmiljö, flytt och montering.

EPEK kommer att ta över ansvar och avtal för Kontorscenters befintliga printkunder. Med EPEK får kunderna tillgång till ännu bättre service med närvaro på fler orter samt fler säljare och servicetekniker. EPEK flyttar in i Kontorscenters lokaler i Gävle och Hudiksvall, samt behåller sina nuvarande kontor i Söderhamn och Bollnäs. Kontorscenters anställda inom Print/Dokumenthantering övergår till EPEK som fortsättningsvis uteslutande kommer att vara återförsäljare av varumärket Canon.

-Det känns väldigt bra att ha hittat en partner som vi vet kommer att fortsätta utveckla printverksamheten utifrån den filosofi som vår grundare och ägare Nils Olof Franklin byggt upp under 37 år. För oss var det avgörande att de kunde garantera våra befintliga kunder samma höga servicenivå och flexibilitet som vi gjort. Vi är väldigt glada åt denna lösning och jag ser fram mot vårt kommande samarbete, säger Kontorscenters VD Tobias Franklin.

EPEK har idag kontor i Söderhamn och Bollnäs och fyra affärsområden varav ett är Print/Dokumenthantering. Övriga är IT, Telefonilösningar och Mötesteknologi.

-För oss känns det otroligt bra, vi har visat att hårt jobb lönar sig. Kontorscenter är företaget i vår bransch jag har sett upp till. Det är Kontorscenter vi har strävat efter att efterlikna och i bästa fall överträffa. Vi kommer oavkortat fortsätta driva Printverksamheten på samma sätt som Tobias och Nils Olof Franklin har gjort med tillägget att vi kommer erbjuda ytterligare några tjänster. Vi är heltäckande inom digitalisering och kommunikation, säger EPEKs VD Patrik Kyller.

FÖR MER INFORMATION:
Tobias Franklin, VD Kontorscenter
Tfn 0708-845223

Patrik Kyller, VD EPEK AB
Tfn 073-8641933

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.