Kontorscenter K W Space 512x512
Sök
Jonas Och Jessica Jpeg

Kontorcenter tecknar jätteavtal

Kontorscenter vann nyligen en prestigeupphandling med högt ställda krav och i hård konkurrens med stora möbelföretag. Upphandlingen avser ett stort ramavtal för interiörmöbler inom offentlig sektor. Avtalet som upphandlats av SKL Kommentus Inköpscentral, omfattar tre delar av den offentliga sektorn: vård och omsorg, skola samt miljömöbler – möbler för offentliga utrymmen och gäller i Gävleborgs, Dalarnas, Västernorrlands och Uppsala län.

Mycket tid och resurser har lagts ner på anbudet, och konkurrensen har varit stenhård.

– De vi konkurrerat med är samtliga stora välkända aktörer. För att vi som en mindre aktör ska kunna vara med i matchen gäller det att vi kan hålla jämt takt eller ännu hellre, springa lite snabbare. Att vi vunnit denna upphandling visar att man inte behöver vara Ikea eller Kinnarps för att kunna leverera, det är även andra värden som räknas. På personliga och långa relationer bygger man fina affärer, säger Jonas Dahlström, VD på Kontorscenter.

Deras erfarenhet inom branschen, flexibiliteten och närheten till kunden har varit nyckeln till att de lyckats i processen tror försäljningschef Jessica Åhs.

– Dessutom klarade vi de högt uppsatta miljökraven som det har varit mycket fokus på i den här upphandlingen och så har vi ett attraktivt pris vilket också vägt tungt, säger Jessica Åhs.

I dag har Kontorscenter, som är helt privatägt, 23 anställda, med huvudkontor i Hudiksvall, ett regionkontor i Gävle, samt kontor i Söderhamn och Bollnäs. Men med det nya avtalet kan det också innebära rekrytering och att fler kontor kommer att etableras på andra orter.

– Självklart drömmer jag om att utveckla verksamheten geografiskt. Allt har med volymerna att göra. Blir det i den omfattning vi tror kommer vi absolut att behöva anställa fler, och det kan vara på flera olika orter, säger Jonas Dahlström. Om man tittar på föregående avtalsperiod så var det 4,8 miljarder det handlade om. I detta avtal har vi dubbelt så många anslutna offentliga aktörer, så det är stora volymer vi pratar om.

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.