Kontorscenter K W Space 512x512
Sök

Delområde B – Förskola

Inom kategorin förskola, erbjuder vi produkter för förskoleverksamhet, speciellt utformade för miljöer där barn på förskoleåldern vistas såsom pedagogiska rum, sovsalar, vistelseområden, matsalar och entréer. Produkterna uppfyller säkerhetskraven för barn i åldersgruppen från 6 månader till 6 år. Vi har ett brett utbud av inredning i olika former, färger och material som inte bara stimulerar barnens inlärning och nyfikenhet, utan också skapar de bästa förutsättningarna för pedagogiken. För de allra minsta barnen är kraven som högst och därför har vi särskilt noggrant utvalda produkter för att möta deras behov.

Rabattsatser

Enligt villkor på resp. delområde.

15% rabatt: F, G
18% rabatt: A, B, C, E
20% rabatt: D, H

Demoprodukter: C-H lämnar vi 30% rabatt. För A-B lämnar vi 20% utöver de 18%, alltså totalt 38%.

Våra tjänster
Timpriser per delområde
520kr/h: A, B
550kr/h: C-H

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.