Kontorscenter K W Space 512x512
Search

Delområde C – Vård och omsorg

Delområde C – Vård och omsorg

Produkterna i denna kategori är specifikt utformade för miljöer där vårdtagare vanligtvis vistas, inklusive väntrum, rum på vårdboenden och allmänna- och matrum. Produkterna har konstruerats för att tåla rengöring och anpassade för enkel utbyte av klädsel eller tvätt. Exempel på produkter inkluderar matbord, stolar, fåtöljer, soffor och fotpallar.

Inom området vård och omsorg är kraven på möbler extra höga. Möblerna behöver vara stabila, funktionella och enkla att rengöra samtidigt som de bidrar till en inspirerande miljö. Oavsett vilka krav som ställs på möblerna, så har vi ett sortiment som passar för alla typer av vård- och omsorgsverksamheter.

Rabattsatser

Enligt villkor på resp. delområde.

15% rabatt: F, G
18% rabatt: A, B, C, E
20% rabatt: D, H

Demoprodukter: C-H lämnar vi 30% rabatt. För A-B lämnar vi 20% utöver de 18%, alltså totalt 38%.

Våra tjänster
Timpriser per delområde
520kr/h: A, B
550kr/h: C-H

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.