Kontorscenter K W Space 512x512
Search

Delområde E – Lobby

Vårt sortiment av möbler och inredning är avsett för miljöer där besökare vanligtvis vistas, till exempel receptioner, lounge- och matsalar där möten hålls. Genom att välja rätt design och funktion kan man skapa en inbjudande miljö som gynnar både besökare och anställda. Upptäck vårt varierade sortiment av möbler och inredning som inte bara förbättrar trivseln, utan också förtydligar och förstärker verksamhetens identitet.

Rabattsatser

Enligt villkor på resp. delområde.

15% rabatt: F, G
18% rabatt: A, B, C, E
20% rabatt: D, H

Demoprodukter: C-H lämnar vi 30% rabatt. För A-B lämnar vi 20% utöver de 18%, alltså totalt 38%.

Våra tjänster
Timpriser per delområde
520kr/h: A, B
550kr/h: C-H

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.