Kontorscenter K W Space 512x512
Sök

Delområde F – Gardiner, solskydd och hängande textilier

Produkter som inkluderar gardiner av olika typer, textilier som minskar ljud och skapar separation, persienner, markiser och inomhus solskydd är en del av vårt sortiment. Att ha en lugn ljudnivå och naturligt ljusinsläpp är viktiga funktioner som bidrar till en mer behaglig miljö att vistas i. Genom att använda ljudabsorberande textilier och gardiner kan man minska ljudnivån och rätt mängd ljus kan öka människors välbefinnande. Vi erbjuder en bred variation av produkter på detta område som passar dina specifika behov.

Rabattsatser

Enligt villkor på resp. delområde.

15% rabatt: F, G
18% rabatt: A, B, C, E
20% rabatt: D, H

Demoprodukter: C-H lämnar vi 30% rabatt. För A-B lämnar vi 20% utöver de 18%, alltså totalt 38%.

Våra tjänster
Timpriser per delområde
520kr/h: A, B
550kr/h: C-H

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.