Kontorscenter K W Space 512x512
Sök

Delområde G – Boende och hemnära miljöer

Vårt sortiment omfattar produkter som är lämpliga för miljöer som liknar hemmet, såsom personliga bostäder, personalrum, privata sovrum och tillfälliga boenden för barn och ungdomar. Vi erbjuder möbler och tillbehör som bidrar till en hemtrevlig och bekväm atmosfär i vardagsmiljöer. Vår inredning skapar nya möjligheter för social interaktion och ger en känsla av trygghet för både barn och vuxna samt för personalen. Ett känt uttryck säger att ”Borta bra men hemma bäst”, och våra produkter strävar efter att skapa den känslan av hemma även i andra miljöer.

Rabattsatser

Enligt villkor på resp. delområde.

15% rabatt: F, G
18% rabatt: A, B, C, E
20% rabatt: D, H

Demoprodukter: C-H lämnar vi 30% rabatt. För A-B lämnar vi 20% utöver de 18%, alltså totalt 38%.

Våra tjänster
Timpriser per delområde
520kr/h: A, B
550kr/h: C-H

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.