Vallbacksskolan Gävle

Vallbacksskolan Gävle

Kundens behov
Vallbacksskolan är en högstadieskola med plats för 550 elever i centrala Gävle. År 2014 inleddes en större ombyggnation av skolan och man anlitade då ett antal leverantörer för projektering, byggnation och inredning av lokalerna. Kontorscenter var en av dessa.

Vår lösning
Kontorscenter fick i uppdrag att leverera inredningsförslag baserat på skolans specifika behov och önskemål. I nära samarbete med ansvarig på skolan valdes sedan inredning och möbler. Kontorscenter köpte därefter in, levererade och monterade möbler och inredning till skolans klassrum, personalmatsal, bibliotek och elevytor som exempelvis korridorer och uppehållsrum.

Resultat
Samarbetet pågår än idag då renovering och uppfräschning av skolan genomförs successivt.

Tillbaka

Kontakta oss

dela