Kontorscenter K W Space 512x512
Sök
Lina L 1

Lina Lundqvist – Kundansvarig säljare

”Att sälja möbler och inredning är både kreativt och utvecklande”

Lina Lundqvist

Sedan drygt ett år tillbaka är Lina Lundqvist kundansvarig säljare på Kontorscenter i Hudiksvall. Med lång erfarenhet från såväl restaurangbranschen som detaljhandeln är Lina van att ge förstklassig service, lyssna av kundens behov och därefter föreslå bästa möjliga lösning. På Kontorscenter är jobbet omväxlande och ingen dag den andra lik. Lina älskar det!

När Lina gick i högstadiet jobbade hon extra inom restaurangbranschen så ofta hon kunde. Det var lärorika år som gav henne både förståelse för kvalitet och kundservice och rejält med skinn på näsan. Efter gymnasiet började hon arbeta i klädbutik och avancerade så småningom till säljare och butikschef på Gina Tricot i Hudiksvall. Efter tolv år i klädbutik ville Lina vidare och lära sig något nytt och sökte jobbet som säljare på Kontorscenter.

– Jag är jätteglad att jag tog steget. Sedan jag började här för drygt ett år sedan har jag lärt mig något nytt varje dag. Ingen dag är den andra lik. Jag älskar det, säger Lina.

Lina är ansvarig för några av Kontorscenters befintliga kunder. Dessutom är hon vägen in för nya kunder. Stor del av sin tid är hon ute på kundbesök eller har kontakt med kunder via telefon och mail. När hon får i uppdrag av kund att komma med ett förslag, skissar hon först på sin idé i ett 3D-program för att se att det hon tänkt sig verkligen får plats och passar. Därefter bollar hon sina idéer med någon kollega innan hon visar förslaget för kund. Om kunden är nöjd sätter hon ihop en offert.


– Att sälja inredning och möbler är både kreativt och utvecklande. Oftast får jag förtroendet från kund att komma med ett eget förslag utifrån deras behov och önskemål. Det är både ett stort ansvar och fantastiskt roligt samtidigt, säger Lina.


Om Lina får godkänt på offerten beställer hon de möbler och inredningsdetaljer hon offererat och planerar sedan leverans och montering tillsammans med företagets leverantörer och montörer.
 
– Vi jobbar oftast i team kring våra större kunduppdrag. Jag har fantastiska kollegor som ger mig råd och stöd när jag behöver och gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap. Det känns tryggt att veta att jag har ett helt team bakom mig, säger Lina.

Det bästa med jobbet är variationen i arbetsuppgifterna, kundkontakterna, kollegorna och friheten att lägga upp arbetet på det sätt som passar henne och kunden bäst.

– Att få driva ett projekt från start till mål och få en riktigt nöjd kund är så himla roligt. Då känner jag verkligen att jag lyckats i min roll som säljare, säger Lina.

Namn: Lina Lundqvist
Bor: I Hudiksvall med sambo och två barn
Intressen: Umgås med familjen, spela padel och åka snowboard.

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.