Kontorscenter K W Space 512x512
Sök
Linda K 1

Linda Klarin – Ekonomiassistent/Back-office

”JAG GILLAR VARIATIONEN I JOBBET”

Linda Klarin

Linda Klarin trivs när det är mycket att göra på jobbet och att ingen dag är den andra lik. Det har hon stor nytta av i sitt arbete som ekonomiassistent och back-office på Kontorscenter.

Linda är den första man möts av när man kommer in på Kontorscenters kontor i Hudiksvall. Hon har sin kontorsplats centralt, mitt emellan ekonomichefen och inredningssäljarna. I år har Linda jobbat nio år på Kontorscenter. De första fyra åren som receptionist och de senaste fem åren som backoffice till print- och inredningssäljarna och ekonomiassistent till ekonomichefen.

Som ekonomiassistent sköter hon kontering och fakturering. I rollen som backoffice är hon inblandad i större projekt och hjälper inredningssäljarna med skisser, ritningar och andra offertunderlag. Hon sköter även avtalsadministrationen runt maskinerna som printsäljarna säljer.

– Jag gillar kombinationen i de olika arbetsuppgifterna. Det gör att jag får användning av både min kreativa och mer analytiska sida. Det passar mig perfekt att få lite av båda!

Förutom de omväxlande arbetsuppgifterna är kollegorna något som gör att Linda trivs på Kontorscenter. Under alla år har hon alltid tyckt om att gå till jobbet om morgnarna.

– Vi har väldigt roligt ihop, backar varandra och hjälps åt för att göra kunderna nöjda, säger Linda. Det är kul att jobba med ett stort projekt under lång tid, flera personer tillsammans, och sen förhoppningsvis få fira att vi fått in en ny kund. Det är en riktigt härlig känsla!

Namn: Linda Klarin
Ålder: 42 år
Intressen: Umgås med familj och vänner, läsa, laga mat och resa

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.