Kontorscenter K W Space 512x512
Search
Marianne 2

Nu finns Mariannes Gardinservice hos oss

Marianne har sytt i hela sitt liv. Det började med kläder men eftersom hon älskar inredning övergick hon snart till att sy gardiner och kuddfodral. I drygt fyrtio år har Marianne haft syateljé och butik i Hudiksvall. Sedan drygt två månader är hon anställd på Kontorscenter.

Till Marianne kan man vända sig om man vill ge sitt hem eller kontor ett design- och funktionsmässigt lyft. Hon åker ut till kund och ger förslag på färger, tyger och gardintyp och tar mått. Efter godkänd offert beställer Marianne hem tyget, syr upp gardinerna, levererar och monterar hos kund.

– Det är en investering att köpa skräddarsydda gardiner av tyger av hög kvalitet. Å andra sidan får man gardiner som håller form och färg länge och blir en vacker inredningsdetalj anpassade efter det unika rummet. De behöver i stort sett aldrig tvättas utan det räcker om de hängs ut och vädras eller dammas då och då, berättar Marianne.

Trender kommer och går. Just nu är det enfärgade gardiner från golv till tak med mycket tyg, gärna i dubbla lager, som gäller. En annan trend är mörkläggningsgardiner som kombinerar design med funktion då många nybyggda hus har stora fönsterpartier som kräver solskydd.

 De senaste åren har de mönstrade tapeterna börjar komma tillbaka och jag ser att även efterfrågan på mönstrade gardinlängder ökar något. Kuddfodral däremot vill kunderna gärna ha i både djärva mönster, starka färger och strukturer i tyget, säger Marianne.

Marianne ytterligare en pusselbit

Marianne har ett nära samarbete med möbelsäljarna på Kontorscenter och bistår dem i olika kundprojekt.

Med sin erfarenhet och kompetens tillför Marianne ytterligare en pusselbit i vårt helhetserbjudande – leverans hela vägen från idé till komplett lösning – till både företag och privatpersoner. Vi är så glada att ha henne hos oss,
säger Tobias Franklin, VD på Kontorscenter.

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.