You are currently viewing Marie Nording – Kundansvarig säljare Interiör

Marie Nording – Kundansvarig säljare Interiör

”JAG ÄLSKAR VARIATIONEN I MITT JOBB”

Marie Nordning

Marie Nording har arbetat större delen av sitt vuxna liv på Kontorscenter. I år är det 26 år sedan hon klev in på kontoret på Bankgränd 3 i Hudiksvall för första gången. Ett beslut hon inte ångrat.

De första åren arbetade Marie som receptionist och administratör, men sedan år 2000 är hon kundansvarig säljare inom affärsområdet Interiör. Det innebär att hon säljer inredningslösningar till företag inom olika branscher. Allt från möbler till belysning och tyger. Ingen dag är den andra lik på jobbet. Det tror Marie är en av anledningarna till att hon trivs så bra och har blivit kvar så länge.

– Jag älskar variationen i mitt jobb. Vi säljer inredningar till kontor, skola, vård & omsorg, restauranger och hotell. Att ena dagen hjälpa till att välja ergonomiska, slitstarka och funktionella möbler till en skola och andra dagen få ge råd kring exklusiva tyger och belysning till en hotellounge. Det är fantastiskt roligt!

I rollen som kundansvarig säljare lämnar hon förslag på inredningslösningar till både befintliga och nya kunder. I större projekt tar Marie hjälp av sina kollegor på kontoret. Exempelvis hjälper en kollega till med att rita inredningsförslag i 3D och en annan med backofficestöd. Några gånger i veckan är hon ute på kundbesök i norra Hälsingland som är hennes region. Däremellan är det mycket administration, telefonsamtal och mail. En annan viktig uppgift för Marie är att svara och räkna på större anbud och upphandlingar.
 
– Kunderna inom offentlig sektor är mycket viktiga för oss på Kontorscenter, så det känns som ett både viktigt och prioriterat uppdrag.

För Marie betyder kollegorna på Kontorscenter mycket. Hon lyfter teamet runt sig gång på gång.

– Det är aldrig bara säljaren som tar hem en affär, säger Marie. Även om jag är den som får affären så är det många bakom mig som gjort det möjligt. En av våra styrkor är att vi sätter samman team utifrån kundens behov och hittar lösningar tillsammans!

– Jag trivs väldigt bra på Kontorscenter och tycker att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Jag ser fram mot att följa företagets utveckling framåt och fortsätta resan tillsammans med mina härliga kollegor!

Fakta:
Namn: Marie Nording
Ålder: 53 år
Bor: Född och uppvuxen i Norrköping. Bor i Hudiksvall sedan 1993.

Img 4344