Du visar för närvarande Ny maskinpark till Sunfab

Ny maskinpark till Sunfab

Ny printerpark till Sunfab
Kontorscenter har återigen fått förtroendet att leverera en helt ny maskinpark till Sunfabs huvudkontor i Hudiksvall. Den nya lösningen består av nio högkvalitativa multifunktionsskrivare från Canon av olika storlek och kapacitet för att täcka alla Sunfabs behov.    

Den tidigare maskinparken bestod av åtta maskiner av olika årsmodell inköpta vid olika tillfällen. Maskinerna fungerade fortfarande bra men för att säkerställa en stabil drift och säker dokumenthantering även framgent kontaktade de Kontorscenter i Hudiksvall.

– För oss är det viktigt att ha en lokal samarbetspartner som kan erbjuda bra produkter samt snabb och god service om något krånglar. Vi har varit kunder hos Kontorscenter i Hudiksvall länge och har stort förtroende för dem, så att de skulle få leverera vår nya maskinpark kändes självklart, säger Mattias Boström, strategisk inköpare på Sunfab. 

– Med de nya maskinerna tillgodoser vi Sunfabs behov av säkra, snabba och kraftfulla skrivare, säger Lars Forss, kundansvarig säljare på Kontorscenter. Vi ser också till att de kan göra säkra utskrifter vilket blivit allt mer viktigt, inte minst sedan GDPR infördes. Självklart säljs skrivarna med supportavtal som ser till att de får snabb service om det skulle behövas. Vi är glada över det förnyade förtroendet från Sunfab och ser fram mot ett fortsatt gott samarbete, säger Lars Forss.

#sunfab