En grupp av hängivna medarbetare.

Vi är ett stort lag med olika kvalifikationer. Vi har ekonomi, order, backoffice, tekniker, säljare, service och montörer.

Vi inte bara underlättar hanteringen, vi gör det bra för er.

Vår solida ekonomi ger oss en unik möjlighet att erbjuda er fördelaktig finansiering. Som kund kan ni alltid vända er direkt till våra säljare för att lägga upp hyres- eller leasingavtal, komplettera eller byta modell mitt under en leasingperiod utan krånglig byråkrati och avgifter.

Lokal trygghet

Vi har mer än trettio års erfarenhet från branschen och vi finns där kunderna finns med lokaler i Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn och Gävle. Denna starka lokala förankring ger dig som kund en snabbare och bättre service. Det är enkelt för er att besöka oss och oss att besöka er.

Vår process

Givetvis är vi medvetna om att områden är unika, och anpassar oss efter det ni som kund önskar.

l

Träff

Vi går igenom vad ni önskar, eller kommer med rekommendation.
h

Förslag

Vi återkopplar med ett förslag, som ni godkänner eller reviderar.

Leverans

Leverans och installation av er nya produkt sker i samförstånd med er, så att det passar verksamheten.

Arbetsplats

Förutom ett stort nätverk av samarbetspartners och leverantörer har vi kompetenta medarbetare med ett stort engagemang. Vi ger dig kostnadseffektiva lösningar för att du ska kunna investera i din arbetsmiljö på bästa sätt. Några av våra tjänster är inventering, upphandling, kundanpassade lösningar, koncept, projektledning, leverans, finansiering samt efterservice.

Projekt

Klienter