Du visar för närvarande Peter Blomqvist – Möbelmontör/Projektledare

Peter Blomqvist – Möbelmontör/Projektledare

”JAG GILLAR KUNDKONTAKTERNA, FRIHETEN OCH KÄNSLAN ATT INGENTING ÄR OMÖJLIGT”

Peter Blomqvist

Peter Blomqvist är möbelmontör/projektledare och ansvarig för den uppdaterade tjänsten Flytt & Montering på Kontorscenter. Han utgår från kontoret i Gävle när han levererar och monterar möbler, inredning och belysning till kunder runt om i länet. Peter har varit på Kontorscenter i snart två år och trivs väldigt bra. Kontakten med kunderna är bäst av allt!

Peter B 1

Innan Peter började på Kontorscenter hade han arbetat nästan 20 år inom SIBA (numera NetOnNet). Han började som lagerarbetare och gick efter några år vidare till butikssäljare. De sista åren var han områdesansvarig för TV, Data och Lager/Service. När butiken i Valbo lades ner, fick Peter erbjudande om att jobba i Västerås istället men tackade nej då han inte ville pendla och vara borta mycket från familjen. Istället tog han ett jobb på Stenmästarna i Gävle som säljer marksten. Där blev han kvar i bara några månader tills han fick erbjudande om att börja jobba på Kontorscenter. Det är nu snart två år sedan.

– Från början jobbade jag som möbelmontör och var ute och skruvade ihop hyllor, skrivbord och stolar ute hos våra kunder. Det trivdes jag bra med. Jag gillar kontakten med kunderna och att hjälpa dem att göra fint på sina kontor. I somras fick jag frågan om jag kunde tänka mig att bli ansvarig för vår tjänst ”Flytt & Montering. Det ville jag, så nu kombinerar jag de båda rollerna. Det funkar jättebra, fast vissa dagar blir det lite körigt, säger Peter och ler.

I tjänsten Flytt & Montering erbjuder Kontorscenter bärhjälp, flytt, montering, installation, kabelsanering, bortforsling och återvinning. Kunderna kan även få hjälp med projektledning och planering. I tjänsten ingår också vaktmästartjänster – en service då Kontorscenter kan rycka in och hjälpa vaktmästare vid behov.

– Genom att anlita oss slipper kunderna transportera och bära möbler, montera skrivbord och installera skrivare om företaget exempelvis ska flytta eller renovera kontoret. Istället kan de fokusera på sitt vanliga arbete, berättar Peter.

Det Peter uppskattar mest med jobbet på Kontorscenter är kundkontakterna, friheten och känslan att ingenting är omöjligt.

– Jag har möjlighet att påverka min egen arbetssituation och planera mitt arbete på ett sätt som passar både kunderna och mig, säger Peter. Frihet under ansvar passar mig. Dessutom är vi ett härligt gäng som jobbar tillsammans. Vi trivs ihop, samarbetar bra och pushar varandra. Det är högt i tak och känslan är att ingenting är omöjligt. Det gillar jag!


Namn: Peter Blomqvist
Ålder: 42 år
Bor: Radhus i Bomhus i Gävle
Familj: Sambo och två barn. De planerar även att bli stödfamilj för barn som har det svårt.
Intresse: Umgås med familj och vänner, bygga ut/till och renovera hemma, se på film.

Peter B 2