Du visar för närvarande Stentägtskolan Söderhamn

Stentägtskolan Söderhamn

Kundens behov
Stentägtskolan är en kommunal låg- och mellanstadieskola i Söderhamn med plats för ca 280 elever. När skolan byggdes om helt och hållet fick eleverna flytta till tillfälliga lokaler under tiden som renovering och utbyggnad pågick.

Vår lösning
Kontorscenter fick uppdraget att leverera möbler till skolans samtliga klassrum,matsalar, arbetsrum till lärarna, expedition, konferensrum, slöjdsalar, bibliotek, fritidslokaler och fritidstorg. Kontorscenter ansvarade även för att planera leveranser enligt kundens önskemål och därefter montera alla möbler på plats. 

Resultat
Möblerna levererades i slutet av 2019 så under vårterminen 2020 kunde eleverna flytta in i en fräsch och modern skola med fina och funktionella möbler av hög kvalitet. 


”Kontorscenter har hjälpt oss att skapa trivsamma ytor som bjuder in till lärande, kreativitet och lek i våra nya lokaler. De har under hela arbetet varit lyhörda för våra önskemål och verksamhetens behov. Samarbetet har fungerat mycket bra och vi är väldigt nöjda över resultatet. Vi är tacksamma över all hjälp vi fått kring detta projekt, från planering till montering.”

Saulius Andrekus, Rektor på Stentägtskolan