Kontorscenter K W Space 512x512
Sök
Unknown 5

Stentägtskolan Söderhamn

Kundens behov
Stentägtskolan är en kommunal låg- och mellanstadieskola i Söderhamn med plats för ca 280 elever. När skolan byggdes om helt och hållet fick eleverna flytta till tillfälliga lokaler under tiden som renovering och utbyggnad pågick.

Vår lösning
Kontorscenter fick uppdraget att leverera möbler till skolans samtliga klassrum,matsalar, arbetsrum till lärarna, expedition, konferensrum, slöjdsalar, bibliotek, fritidslokaler och fritidstorg. Kontorscenter ansvarade även för att planera leveranser enligt kundens önskemål och därefter montera alla möbler på plats. 

Resultat
Möblerna levererades i slutet av 2019 så under vårterminen 2020 kunde eleverna flytta in i en fräsch och modern skola med fina och funktionella möbler av hög kvalitet. 


”Kontorscenter har hjälpt oss att skapa trivsamma ytor som bjuder in till lärande, kreativitet och lek i våra nya lokaler. De har under hela arbetet varit lyhörda för våra önskemål och verksamhetens behov. Samarbetet har fungerat mycket bra och vi är väldigt nöjda över resultatet. Vi är tacksamma över all hjälp vi fått kring detta projekt, från planering till montering.”

Saulius Andrekus, Rektor på Stentägtskolan

Kontorscenter K W Space 512x512

Vi finns till för att hjälpa dig att skapa en funktionell, hållbar och inspirerande arbetsmiljö.

Våra kontor

Hudiksvall
Bankgränd 3
Gävle
Andra Magasingatan 3B
Bollnäs
Långgatan 26
Stockholm
Danderydsgatan 28

Kontakta oss

0650-547171
info@kontorscenter.se
Mån – Fre / 8:00 – 17:00

©2024 Kontorscenter i Hudiksvall AB

P33167 Large
Återbruksvecka

20% Off

Gäller på hela vårt återbrukssortiment förutom redan nedsatta produkter. 
Erbjudandet gäller till och med fredag den 15 mars.