Support

Vi vill att ni som kund ska känna er trygga, inte bara idag utan också i framtiden med garanterad tillgång på förbrukningsmaterial, reservdelar, programvara och service. Vår support är öppen vardagar kl. 08.00-17.00.

0650-547171

info@kontorscenter.se

Serviceanmälan

Här beställer du snabbt och enkelt service till din maskin.

Gör din anmälan här

Beställ toner

Här beställer du snabbt och enkelt toner till din skrivare.

Beställ toner här

Supportavtal

Vi erbjuder supportavtal till en fast månadskostnad.

Gå till supportavtal

Fjärrsupport

Tekniska missöden inträffar. Datorbuggar, systemkraschar och enhetsfel kan få verksamheten att stanna av. Istället för att göra servicebesök på plats som tar tid och ökar kostnaderna väljer vi att använda  TeamViewer™ för att tillhandahålla omedelbar fjärrsupport till er som kunder.

Här kan du få fjärrhjälp

Fjärråtkomst

När du arbetar hemifrån. Är på affärsresa. Eller bara behöver komma bort från kontoret en stund. Med TeamViewers fjärråtkomstverktyg förblir du produktiv oavsett var du är. Filerna och programmen på din stationära jobbdator finns alltid tillgängliga bara några klick från dig.

Ladda ner TeamViewer

Drivrutiner

Normalt sköter datorn det här med drivrutiner själv, men i undantagsfall kan du behöva hitta en själv. Det är inte svårt. Klicka på länken och fyll i din skrivares produktnamn så hittar du de senaste drivrutinerna som gör att din skrivare kommunicerar med din dator eller Mac. 

Hitta drivrutiner