Den bästa lösningen för varje tillfälle.

I samarbete med er och er arbetsmiljö tar vi fram ett passande förslag.

Design och inredning.

Hos oss köper du en kontorsstol eller ett helt koncept. Vi arbetar med allt från löpande kompletteringar och styckeförsäljning till större projekt- och konceptinredningar bland annat inom vård, skola, omsorg, kontor och offentlig miljö. Vårt engagemang är lika viktigt som produkterna vi säljer och vi har ett brett sortiment med allt från starka varumärken till unik design från mindre tillverkare .

Kontorsmaskiner som passar er.

Vi erbjuder bästa möjliga lösning för era behov genom att förena den digitala världen med den pappersbaserade och anpassar hårdvara/mjukvara så att dessa fungerar tillsammans för att göra er vardag smidig och problemfri. Som representanter för de marknadsledande tillverkarna av kontorsmaskiner och mjukvara erbjuder vi allt från den lilla skrivaren till totallösningar av användarvänliga dokumenthanteringssystem. Tekniken ska förenkla och assistera, inte komplicera.

IT-miljö.

Hos oss får ni lokalt IT-stöd inom drift och infrastruktur. Vi erbjuder rätt IT-lösningar utifrån vad som verkligen innebär nytta för er. Det gör det enklare och effektivare för er att dela, säkra, lagra och utveckla information. Genom att engagera oss i er verksamhet lär vi oss mer om era behov och utformar därifrån de bästa lösningarna. Vi effektiviserar er IT-miljö så att ni får ut maximalt av er investering från förstudier till installation, support och service..

Service, support och montering.

Vi är till för att hjälpa dig att skapa en funktionell och inspirerande arbetsmiljö.

Vi arbetar utifrån dina behov och finns tillgängliga för att på bästa sätt kunna bistå dig i det dagliga arbetet.

Vi vill att ni som kund ska känna er trygga, inte bara idag utan också i framtiden med garanterad tillgång på förbrukningsmaterial, reservdelar, programvara och service.

Företag

Vill ni ha Internet via luften?
Är ni intresserade av redundans till er nuvarande internetuppkoppling?

Fastighetsägare

Anslut er fastighet redan idag, så kan ni erbjuda era boende en snabb och pålitlig uppkoppling.

Privatperson

Trött på segt Internet? Telefonlinjen borta?
Vi erbjuder ett prisvärt alternativ.

Ni har väl inte missat vår tjänst AIRFIBER?