Du visar för närvarande Tobias Franklin ny vd på Kontorscenter

Tobias Franklin ny vd på Kontorscenter

Från och med den 14 september är Tobias Franklin ny VD på Kontorscenter. Han var tidigare vice vd i företaget och efterträder Nils Olof Franklin. Nils Olof som grundade företaget 1982 blir kvar som ägare och styrelseordförande.

Tobias är civilekonom och har en bakgrund inom framförallt sportmediarättigheter och sportevenemangsbranschen. Innan Tobias kom till Kontorscenter arbetade han som skandinavisk VD i ett av de största internationella Sportmedia- och evenemangsbolagen – Lagardère Sports. Tobias jobbade där under 12 år i olika positioner.

– Jag är både stolt och glad över att utse min svärson Tobias till vår nya VD. Han har den erfarenhet och bakgrund som behövs för att ta vårt företag in i framtiden, säger Nils Olof Franklin.

Tobias främsta uppdrag på Kontorscenter blir att säkerställa långsiktig lönsamhet med entreprenörsanda och glädje.

– Jag ser enormt mycket fram mot uppdraget och det är med stor respekt och beundran jag ser tillbaka på vad Nils Olof och hans medarbetare har lyckats med till dags dato. Kontorscenter ska även fortsättningsvis andas entreprenörsanda, teamkänsla, professionalitet och glädje, i paritet med de senaste 38 åren. Att få jobba med så inspirerande och skickliga medarbetare som finns i Kontorscenter är en ynnest. Nils Olof, som är en guru inom entreprenörstänket, kommer med sitt affärssinne vara mitt bollplank och tillika styrelseordförande i bolaget.